Belum Menjadi Ahli?
 
Menu Utama

Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Carian

Siapa di Sini
16 user(s) are online (1 user(s) are browsing Berita)

Members: 0
Guests: 16

more...

Members Baru
ilazaini 2014/8/29
EusebiusG 2014/8/27
Doni213 2014/8/26
syuhada_m 2014/8/26
MamaMedina 2014/8/26
Yandel 2014/8/25
VTolbert 2014/8/22
eima82 2014/8/21
ainaisya 2014/8/21
syimah111 2014/8/20


 
   
 
Loading
 
 
 
 

Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia 2007

Posted by mama on 2007/6/15 16:05:56 (4011 reads)
Original Image Pada 1 hingga 7 August 2007 depan, sekali lagi kita akan menyambut Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia. Tema kali ini berbunyi
"Breastfeeding: The 1st Hour, Early initiation and exclusive breastfeeding for six months can Save more than ONE million babies!" Baca lebih lanjut mengenai agenda sambutan tahun ini di World Breastfeeding Week.

Kepada semua pelayar SusuIbu.com, dianjurkan untuk mewar-warkan tema WBW2007 ini kepada semua sanak saudara, rakan taulan, jiran tetangga, dan sesiapa sahaja yang berkenaan dengan aktiviti penyusuan susu ibu ini. Permulaan yang baik iaitu seawal jam pertama selepas kelahiran mampu memberi seribu kelainan kepada pengalaman penyusuan susu ibu. Lakukannya untuk diri anda, anak-anak anda serta generasi akan datang kerana hanya SUSU IBU boleh menjadi sumber pemakanan terbaik untuk pewaris bangsa kita!

Selamat Menyambut Minggu Penyusuan Susu Ibu!
Printer Friendly Page Send this Story to a Friend Create a PDF from the article
The comments are owned by the author. We aren't responsible for their content.

Author Thread
lovebaby
Published: 2007/6/16 22:05  Updated: 2007/6/16 22:05
Moderator
Joined: 2005/12/27
From: Shah Alam
Comments: 4730
 Re: Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia 2007
mama
tahun ni ada sambutan tak?tak sabar nih hehehee

Author Thread
kitty77
Published: 2007/6/26 10:56  Updated: 2007/6/26 10:56
Rakan Setia
Joined: 2007/1/30
From: Klang
Comments: 306
 Re: Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia 2007
ye lah mama,

tak de ke aktiviti anjuran SI sempena minggu tu??

Author Thread
mama225
Published: 2007/6/27 13:27  Updated: 2007/6/27 13:27
Rakan Istimewa
Joined: 2005/9/14
From: new castle
Comments: 1571
 Re: Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia 2007
moga masa pelancaran nanti, diumumkan cuti bersalin selama 84 hari

Author Thread
mom_hafiy
Published: 2007/7/24 12:37  Updated: 2007/7/24 12:37
Rakan Arif
Joined: 2006/12/8
From: Shah Alam, Selangor
Comments: 757
 Re: Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia 2007
saya pun ada acara tersendiri:
1. menyebarkan info sebanyak mungkin (w/pun yg berminat hanya segelintir)
2. nak menyambut bersama keluarga sempena berjaya bf selama 6 bln. insya-allah misi diteruskan...
3. attend forum kat PPUM insya-ALlah.. ngan kitty...

err... cuti 84 hr tu utk gomen je ke....?

Author Thread
uzar13332
Published: 2007/10/9 6:31  Updated: 2007/10/27 19:21
Kenalan Baru
Joined: 2007/9/6
From:
Comments: 8
 My ICQ 575320
Thx for this site
 
 


Diselenggara oleh
Original Image
Pusat Sokongan Penyusuan Ibu

MBfPC
Original Image

Original Image

Online Shopping
Original Image
Online Shopping!!Visit us today!

Hebatnya Susu Ibu!
Original Image

ALIM Kids Playgroup
Original Image